De basis van beeldhouwen

Beeldhouwer - Wikipedia

Je wordt omringd door water, bomen en bloemen die je zullen inspireren om sculpturen te maken. Je leert hoe je warmte kunt voelen en beheersen, hoe je de druk en de relatie met balans kunt beheersen, en je leert over de basisprincipes van balans en hoe deze van toepassing zijn op de grond en op je gebeeldhouwde sculpturen.

Wij bieden lessen voor volwassenen, kinderen en groepen. Hoewel iedereen de cursus mag volgen, verdelen we de klas op basis van wat voor soort sculptuur ze willen maken. De gekozen stenen zijn divers en je kunt zelfs je eigen ontwerpen kiezen. U kunt echter ook een groepsfitnessprogramma volgen om bij dergelijke activiteiten aan uw lichaam te werken.

In het begin ontdek je de basis van het beeldhouwen in onze klas. Stap voor stap begeleid worden. De stenen komen van verschillende plaatsen in de natuur, voor het grootste deel zijn ze niet lokaal. Het is een goed idee om de soorten planten en dieren die in het gebied voorkomen te bestuderen. Deze objecten geven je een gevoel voor de plek, leer je er van alle kanten goed naar te kijken en je leert waar ze echt van gemaakt zijn. De meeste stenen zijn lokaal en sommige moeten uit Nederland worden geïmporteerd. Je verzamelt ook informatie over hoe de lokale bevolking de stenen gebruikt. Je kunt zelf zien waar ze echt voor worden gebruikt en wat ze voor zichzelf willen snijden.

We gebruiken steenbeitels zodat de beeldhouwers ze veilig kunnen gebruiken. Een professionele beeldhouwer heeft een mooie slijpsteen met hoge snelheid nodig, zodat het beeldhouwen snel en effectief wordt gedaan. Dat en de vele ideeën die je uit onze workshops opdoet, zijn de reden waarom we zo bekend zijn. Als je een cursus beeldhouwen wilt volgen, hoef je alleen maar in te loggen en je lessen af ​​te wachten.

Soms krijgen we aanvragen voor aandelen van de klassen. Als u niet weet wat uw project is, kunnen wij u de basis laten zien en u alle informatie geven die u nodig heeft voor uw project. Speciaal opgeleide studenten zullen bij elke stap met je samenwerken en je zult in staat zijn om te profiteren van alle aanvullende informatie die ze willen delen. Wees dus voorbereid om verlicht te worden, onthoud dat het allemaal begint met je verbeeldingskracht.

Als een professionele beeldhouwer die geen lid is van onze klas, ga ik uitleggen dat ik je in al mijn lessen zal vertellen dat je je fantasie moet gebruiken. Je kunt de stenen veranderen, zo creatief zijn als je wilt als je hun richtlijnen voor familiegelijkenis volgt. Als je leert hoe je een steen in de verte kunt zien, zul je misschien verrast zijn door de verrassing dat hij daar achter de volgende hoek ligt.

Als je eenmaal alles hebt geleerd over de tools en technieken, kun je met één druk op de knop verbluffende resultaten behalen. Er zijn veel prachtige kunstwerken die je kunt maken met een beetje elleboogvet en goede instructie. Geen enkel ander kunstmerk zoals dit is mogelijk. Je zult een echt gevoel van voldoening hebben of ontdekken dat de hele scheppingswereld vlak voor je ligt. Het is genoeg om je op te winden en je wilt alle mogelijkheden van beeldhouwen verkennen, van het snijden van dierenfiguren tot gemakkelijk gesneden maskers of gesneden fantasiesculpturen.

Er zijn veel opties bij het beeldhouwen en je zult je fantasie moeten gebruiken om te vinden wat je het leukst vindt. We hebben allemaal een paar belangrijke suggesties die u zullen helpen uw beeldhouwcarrière vooruit te helpen en ervoor te zorgen dat u stukken krijgt waarvan u met trots kunt zeggen dat u ze zelf hebt gemaakt.