How to Take a Break

feest op een strand bij zonsondergang! - dj stockfoto's en -beelden

Hier zijn de eenvoudige antwoorden, zodat u niet hoeft te raden:

Ja, we kunnen in de VS en zelfs Canada dj'en en mensen hun Straxtrax-clips laten dansen. We kunnen het allemaal, van Radiohead tot serieuze oldies tot reggae en straatfeestmixen.

Wij begrijpen waar uw feest over gaat. Muziek voor het feest kan locatiespecifiek zijn (decoraties, verlichting, geluid, DJ's, enz.) of volledig generiek.

U hoeft ons niet in te huren, we kunnen een thema maken. Het thema kan van u zijn of het kan gebaseerd zijn op de smaak van uw gasten. Het thema kan uw smaak zijn of het thema van uw feest.

Wij begrijpen verlichting en decoratie. licht en geluid isamboard aan onze klanten. We kunnen spannende verlichting en geweldige geluidseffecten creëren of we kunnen de verzoeken van de klant letterlijk de hele nacht uitvoeren.

We begrijpen dat u zowel uw tijd als uw financiën overweldigt. Wij hoeven uw agenda niet over te nemen. De DJ's kunnen op maat gemaakte muzieksets hebben die passen bij uw thema en verlichting.

Ik begrijp dat je geen "no show" wilt bij je optreden. We kunnen ook ter plekke van set wisselen. En we begrijpen dat u in tijdnood zit. Soms moet je gaan met wat je gemakkelijk kunt veroorloven.

Ik begrijp dat jullie twee compatibel zijn. Het maakt niet uit waar je afspreekt. Zolang we toevallig genoeg ingeburgerd zijn om bij elkaar te komen, kunnen we het optreden boeken.

Ik begrijp dat je nerveus bent om "gehoord" te worden tijdens je optreden. We kunnen je vragen om een ​​achtergrondfeed op te zetten, zodat niemand ons hoeft te horen.

Ik begrijp dat een open microfoon of een niet-multifunctionele ruimte (URP) soms gepast is. Als iemand ons toetert, kunnen we een monitorgeluid opzetten (hoofdzakelijk luidspreker van 2 of meer geluidsbronnen) en iedereen hoort ons prima. Je hebt de hele nacht door je buurt gewandeld om belangrijke mensen te ontmoeten. Laat dwaze geluid angsten je optreden niet in de weg staan.

Ik begrijp dat jullie moe zijn. Jullie twee hebben waarschijnlijk veel rondgelopen sinds het laatste optreden. Jullie twee hebben ook veel plezier gehad van de laatste show. Je kunt wat deets hebben om bij te praten. Jullie twee kunnen elkaar ontmoeten tijdens het optreden. En jullie twee zullen veel plezier hebben gehad en veel nieuwe mensen hebben ontmoet.

Ik begrijp dat jullie twee een plan aan het uitwerken zijn. Pas op dat je niet in de mogelijke valstrikken valt die door een of beide van je enablers zijn gelegd. Elk plan heeft valkuilen. Wees op hen voorbereid.

Jullie twee hebben volop gelegenheid voor interactie tussen nu en de laatste datum van jullie optreden. veel mensen om te ontmoeten, veel clubs om te spelen, en veel gelegenheid voor repetities en om je publiek te leren kennen.

Hoewel er andere manieren zijn om een ​​band naar de toekomst te brengen, is het tijd om een ​​pauze te nemen en een pauze voor jezelf te nemen, wanneer je bij de huidige, de meest winstgevende, niet veel clubs of optredens speelt. Pauze nemen is misschien niet de meest drastische oplossing, maar in deze fase van je carrière misschien wel.